endorsement: Lounsberry Pedals

Ik ben trots mee te kunnen delen dat ik vanaf vandaag endorser voor Lounsberry Pedals ben. Tall & Fat en Organ Grinder zijn effectpedalen speciaal ontworpen voor ‘clone wheel’-organisten zoals ikzelf en zullen een aanvulling zijn op mijn standaard setup en warmte en diepte toevoegen aan mijn Clonewheelgeluid! Ik kijk ernaar uit om ze te gebruiken en binnenkort zal ik de pedalen Nigel en Wurli Grinder nog aan mijn arsenaal toevoegen.

Greg Lounsberry, bedankt voor het vertrouwen en de samenwerking. Vanwege mijn werkzaamheden bij distributeur The Music Alliance in Hedel zijn Lounsberry Pedals binnenkort ook in Europa verkrijgbaar waar ze nu nog vooral in the US verkrijgbaar zijn.
Special thanks to the Clonewheel Organ Group (Facebook) en organist Ronnie Foster die me met Greg Lounsberry in contact brachten!

https://www.lounsberrypedals.com/artists