The masquerade is over – frank montis & marc schenk

Sinds 2 jaar werk ik bij The Music Alliance, een distributeur in muziekinstrumenten, onderdelen en accessoires. Ik ben daar verantwoordelijk voor een stukje marketing, productpresentatie en doe voor een deel de copywriting (productomschrijvingen). Als onderdeel van die productpresentatie maak ik onder andere productvideo’s, maar ook muziekvideo’s om de producten die we verkopen in de praktijk te laten zien en horen. ¬†We zijn ook distributeur geworden van de Crumar Mojo, het clonewheel orgel waar ik op speel en endorser voor ben. Af en toe kruip ik de videostudio van The Music Alliance in om op eigen titel een video te maken.

De video die je hier ziet was een initiatief van drummer Marc Schenk, waar ik een tijd mee samen speelde in de groep Gare Du Nord en Marc is endorser voor oa. het merk Agner (Drumsticks). We dachten onze krachten te bundelen en de producten die we gebruiken en waar we achter staan op een muzikale manier te promoten.

De audio en video bewerking heb ik na afloop gedaan in Final Cut en Logic Pro.