Tribute to Glenn Frey – Piano & Vocals

Ik groeide voornamelijk op met de muziek van Jimmy Smith, Jimmy McGriff en Oscar Peterson, maar het was door Desperado van The Eagles dat ik besloot dat ik de muziek in wilde. Toen ik dit prachtige nummer hoorde was ik verkocht en wilde niks liever dan het zelf kunnen spelen. Niet veel later speelde en zong ik het op een bonte avond van de middelbare school, wat betekende dat ik het 3 avonden moest uitvoeren in een uitverkocht theater. Hier genoot ik zo van en daar is het idee geboren dat ik van muziek m’n werk wilde maken.

Zo’n 25 jaar later besloot ik Desperado nog eens te spelen en op te nemen. Hier het resultaat. Njoy!

Tribute to Glenn Frey – Piano & Vocals

Ik groeide voornamelijk op met de muziek van Jimmy Smith, Jimmy McGriff en Oscar Peterson, maar het was door Desperado van The Eagles dat ik besloot dat ik de muziek in wilde. Toen ik dit prachtige nummer hoorde was ik verkocht en wilde niks liever dan het zelf kunnen spelen. Niet veel later speelde en zong ik het op een bonte avond van de middelbare school, wat betekende dat ik het 3 avonden moest uitvoeren in een uitverkocht theater. Hier genoot ik zo van en daar is het idee geboren dat ik van muziek m’n werk wilde maken.

Zo’n 25 jaar later besloot ik Desperado nog eens te spelen en op te nemen. Hier het resultaat. Njoy!